Gratis verzending Swipe your designBekijk video
Klantenservice Hoe werkt een Texposure
Interieur foto
Close up textieldoek los in frame
Nieuw in de collectie, Bestsellers, Classic, Pattern

Woman's Haori with White and Red Cranes

Print van een Haori met kraanvogels in de lucht op textieldoek. 

Maat in cm:
80 x 119
95 x 142
110 x 164
Of zelf kiezen
x
Standaard formaat kiezen
Frame kleur:
Alleen textieldoek

Beschrijving

Deze print is gemaakt voor een Haori, traditionele Japanse kimono, die gedragen wordt door een vrouw. De Haori is gemaakt tussen 1920 en 1940 in Japan. De bijzondere kleuren en details van de vogels verwijzen naar de Kacho-ga stijl. Een Japanse schilderijen en print stijl uit de 20e eeuw.  White and red Cranes, van een anonieme kunstenaar, is beschikbaar in verschillende formaten op textieldoek inclusief textielframe. 

Specificaties

Het aluminium Texposure frame is vanaf de zijde gezien 25 mm hoog, vanaf de voorzijde van de Texposure zie je slechts een aluminium rand van circa 1 mm. De print wordt d.m.v. de sublimatie methode in en op het Texposure doek (220 grams decostof) aangebracht en waarna het doek aan de achterzijde wordt voorzien van een rubber pees. Hierdoor is het werk gemakkelijk in het Texposure frame te plaatsen.

Het Texposure frame (leverbaar in de kleuren zilver, zwart en wit) zet je na ontvangst eenvoudig in elkaar met het meegeleverde montagemateriaal (TIP - Bekijk de Texposure montage handleiding). Met de meegeleverde ophangsteunen (verstelbaar in hoogte voor het op waterpas stellen) heb je ook jouw Texposure zo opgehangen.

En mocht je een nieuw design willen in je Texposure frame, bestel dan een los Texposure doek in dezelfde maat en wissel deze gemakkelijk om. Zo heb je in een handomdraai een nieuw design in huis of op bedrijf. Texposure - swipe your design

Levering

Levering duurt ca. 5 - 7 werkdagen en wordt voor jou speciaal op maat samengesteld en geleverd.  

Stel uw vraag