Gratis verzending Swipe your designBekijk video
Klantenservice Hoe werkt een Texposure
Schilderij met twee citroenen op de voorgrond aan bladeren en takken op een licht blauwe achtergrond van Kimberly Allen met als titel Lemon drop 2 op textieldoek.
Schilderij met twee citroenen op de voorgrond aan bladeren en takken op een licht blauwe achtergrond van Kimberly Allen met als titel Lemon drop 2 op textieldoek.
Close up textieldoek in frame gemonteerd
Close up textieldoek in frame los
Close up textieldoek in frame gemonteerd wit
Close up textieldoek in frame gemonteerd zwart
Lage resolutie foto met watermerk
Fruit, Bestsellers, Nieuw in de collectie, Floral

Lemon drop 2

Gedetailleerd schilderij van twee citroenen aan de boom. Door de licht blauwe achtergrond ontstaat er een mooi contrast in het werk. 

Maat in cm:
80 x 80
130 x 130
180 x 180
Of zelf kiezen
x
Standaard formaat kiezen
Frame kleur:
Alleen textieldoek

Beschrijving

Gedetailleerd schilderij van twee citroenen aan de boom. Door de licht blauwe achtergrond ontstaat er een mooi contrast in het werk. Lemon drop 2 op textieldoek van Kimberly Allen is verkrijgbaar in verschillende formaten, inclusief textiel frame.

Specificaties

Het aluminium Texposure frame is vanaf de zijde gezien 25 mm hoog, vanaf de voorzijde van de Texposure zie je slechts een aluminium rand van circa 1 mm. De print wordt d.m.v. de sublimatie methode in en op het Texposure doek (220 grams decostof) aangebracht en waarna het doek aan de achterzijde wordt voorzien van een rubber pees. Hierdoor is het werk gemakkelijk in het Texposure frame te plaatsen.

Het Texposure frame (leverbaar in de kleuren zilver, zwart en wit) zet je na ontvangst eenvoudig in elkaar met het meegeleverde montagemateriaal (TIP - Bekijk de Texposure montage handleiding). Met de meegeleverde ophangsteunen (verstelbaar in hoogte voor het op waterpas stellen) heb je ook jouw Texposure zo opgehangen.

En mocht je een nieuw design willen in je Texposure frame, bestel dan een los Texposure doek in dezelfde maat en wissel deze gemakkelijk om. Zo heb je in een handomdraai een nieuw design in huis of op bedrijf. Texposure - swipe your design

Levering

Levering duurt ca. 5 - 7 werkdagen en wordt voor jou speciaal op maat samengesteld en geleverd.  

Stel uw vraag