Gratis verzending Swipe your designBekijk video
Klantenservice Hoe werkt een Texposure
​Overlopend schilderij met de kleuren grijs, wit en geel van Cynthia Alvarez met als titel Golden glow II op textieldoek.
​Overlopend schilderij met de kleuren grijs, wit en geel van Cynthia Alvarez met als titel Golden glow II op textieldoek.
Close up textieldoek in frame gemonteerd
Close up textieldoek in frame los
Close up textieldoek in frame gemonteerd wit
Close up textieldoek in frame gemonteerd zwart
lage resolutie foto
Bestsellers, Abstract

Golden glow II

Dit werk van Cynthia Alvarez heeft een chique uitstraling. De rustige kleurovergang geeft het kunstwerk diepte. 

Maat in cm:
80 x 80
130 x 130
180 x 180
Of zelf kiezen
x
Standaard formaat kiezen
Frame kleur:
Alleen textieldoek

Beschrijving

Dit werk van Cynthia Alvarez heeft een chique uitstraling. De rustige kleurovergang geeft het kunstwerk diepte. Golden Glow II is opgebouwd uit twee kleuren maar is desalniettemin een prachtig werk om naar te kijken en voegt een chique karakter toe aan je interieur. Beschikbaar in verschillende formaten, inclusief frame. 

Specificaties

Het aluminium Texposure frame is vanaf de zijde gezien 25 mm hoog, vanaf de voorzijde van de Texposure zie je slechts een aluminium rand van circa 1 mm. De print wordt d.m.v. de sublimatie methode in en op het Texposure doek (220 grams decostof) aangebracht en waarna het doek aan de achterzijde wordt voorzien van een rubber pees. Hierdoor is het werk gemakkelijk in het Texposure frame te plaatsen.

Het Texposure frame (leverbaar in de kleuren zilver, zwart en wit) zet je na ontvangst eenvoudig in elkaar met het meegeleverde montagemateriaal (TIP - Bekijk de Texposure montage handleiding). Met de meegeleverde ophangsteunen (verstelbaar in hoogte voor het op waterpas stellen) heb je ook jouw Texposure zo opgehangen.

En mocht je een nieuw design willen in je Texposure frame, bestel dan een los Texposure doek in dezelfde maat en wissel deze gemakkelijk om. Zo heb je in een handomdraai een nieuw design in huis of op bedrijf. Texposure - swipe your design

Levering

Levering duurt ca. 5 - 7 werkdagen en wordt voor jou speciaal op maat samengesteld en geleverd.  

Stel uw vraag