Gratis verzending Swipe your designBekijk video
Klantenservice Hoe werkt een Texposure
​Print van een kimono met kraanvogels op textieldoek
Classic, Nieuw in de collectie, Abstract

Furisode with a Myriad of Flying Cranes

Print van een kimono met kraanvogels op textieldoek

Maat in cm:
90 x 96
110 x 117
180 x 192
Of zelf kiezen
x
Standaard formaat kiezen
Frame kleur:

Beschrijving

Deze print is origineel gedrukt op een formele kimono voor een ongetrouwde Japanse vrouw (furisode). De kimono is over het hele vlak versierd met meer dan tweehonderd vliegende kraanvogels. De onbekende kunstenaar weergeeft de kraanvogels weer volgens de Kacho-ga stijn. Dit is een Japanse stijl van schilderijen en prints. Furisode with a Myriad of Flying Cranes is beschikbaar in verschillende formaten op textieldoek inclusief textielframe. 

Specificaties

Het aluminium Texposure frame is vanaf de zijde gezien 25 mm hoog, vanaf de voorzijde van de Texposure zie je slechts een aluminium rand van circa 1 mm. De print wordt d.m.v. de sublimatie methode in en op het Texposure doek (220 grams decostof) aangebracht en waarna het doek aan de achterzijde wordt voorzien van een rubber pees. Hierdoor is het werk gemakkelijk in het Texposure frame te plaatsen.

Het Texposure frame (leverbaar in de kleuren zilver, zwart en wit) zet je na ontvangst eenvoudig in elkaar met het meegeleverde montagemateriaal (TIP - Bekijk de Texposure montage handleiding). Met de meegeleverde ophangsteunen (verstelbaar in hoogte voor het op waterpas stellen) heb je ook jouw Texposure zo opgehangen.

En mocht je een nieuw design willen in je Texposure frame, bestel dan een los Texposure doek in dezelfde maat en wissel deze gemakkelijk om. Zo heb je in een handomdraai een nieuw design in huis of op bedrijf. Texposure - swipe your design

Levering

Levering duurt ca. 5 - 7 werkdagen en wordt voor jou speciaal op maat samengesteld en geleverd.  

Stel uw vraag