Gratis verzending Swipe your designBekijk video
Klantenservice Hoe werkt een Texposure
Interieur foto
Close up textieldoek gemonteerd in frame zilver
Close up textieldoek los in frame zilver
Close up textieldoek gemonteerd in frame zwart
Close up textieldoek gemonteerd in frame wit
Lage resolutie foto
Nieuw in de collectie, Photography

Foggy morning 2

Mistige, mysterieuze weg gefotografeerd door Dick Carlier.

Maat in cm:
80 x 120
100 x 150
120 x 180
140 x 210
180 x 270
Of zelf kiezen
x
Standaard formaat kiezen
Frame kleur:
Alleen textieldoek

Beschrijving

Dick Carlier zoekt afgelegen plekken op met een mysterieuze uitstraling voor zijn fotografische werk. Foggy morning laat duidelijk zijn oog voor lichtval en compositie zien. Dit werk is beschikbaar in verschillende formaten op textieldoek, inclusief textielframe. 

Specificaties

Het aluminium Texposure frame is vanaf de zijde gezien 25 mm hoog, vanaf de voorzijde van de Texposure zie je slechts een aluminium rand van circa 1 mm. De print wordt d.m.v. de sublimatie methode in en op het Texposure doek (220 grams decostof) aangebracht en waarna het doek aan de achterzijde wordt voorzien van een rubber pees. Hierdoor is het werk gemakkelijk in het Texposure frame te plaatsen.

Het Texposure frame (leverbaar in de kleuren zilver, zwart en wit) zet je na ontvangst eenvoudig in elkaar met het meegeleverde montagemateriaal (TIP - Bekijk de Texposure montage handleiding). Met de meegeleverde ophangsteunen (verstelbaar in hoogte voor het op waterpas stellen) heb je ook jouw Texposure zo opgehangen.

En mocht je een nieuw design willen in je Texposure frame, bestel dan een los Texposure doek in dezelfde maat en wissel deze gemakkelijk om. Zo heb je in een handomdraai een nieuw design in huis of op bedrijf. Texposure - swipe your design

Levering

Levering duurt ca. 5 - 7 werkdagen en wordt voor jou speciaal op maat samengesteld en geleverd. 

Stel uw vraag