Gratis verzending Swipe your designBekijk video
Klantenservice Hoe werkt een Texposure
Klassiek schilderij met verschillende dieren met als titel De menagerie op textieldoek van Melchior d' Hondecoester. Verkrijgbaar in zeer grote verschillende formaten, inclusief textiel fram.
Klassiek schilderij met verschillende dieren met als titel De menagerie op textieldoek van Melchior d' Hondecoester. Verkrijgbaar in zeer grote verschillende formaten, inclusief textiel fram.
Close up textieldoek in frame gemonteerd
Close up textieldoek in frame los
Close up textieldoek in frame gemonteerd wit
Close up textieldoek in frame gemonteerd zwart
Lage resolutie foto met watermerk
Classic, Nieuw in de collectie, Animals

De menagerie

D’Hondecoeter  bracht deze dieren bijeen in dit schilderij, bestemd voor Paleis Het Loo van Willem III. Het hing boven de deur in het privékabinet van de koning.

Maat in cm:
80 x 96
115 x 138
150 x 180
Of zelf kiezen
x
Standaard formaat kiezen
Frame kleur:
Alleen textieldoek

Beschrijving

Twee doodshoofdaapjes uit Midden-Amerika, twee witte geelkuifkaketoes uit Australië, een grijze roodstaartpapegaai uit Afrika en een rode vrouwenlori – onderaan aan de ketting – uit Indonesië: samen met nog meer fraaie vogels bracht d’Hondecoeter deze dieren bijeen in dit schilderij, bestemd voor Paleis Het Loo van Willem III. Het hing boven de deur in het privékabinet van de koning.

Specificaties

Het aluminium Texposure frame is vanaf de zijde gezien 25 mm hoog, vanaf de voorzijde van de Texposure zie je slechts een aluminium rand van circa 1 mm. De print wordt d.m.v. de sublimatie methode in en op het Texposure doek (220 grams decostof) aangebracht en waarna het doek aan de achterzijde wordt voorzien van een rubber pees. Hierdoor is het werk gemakkelijk in het Texposure frame te plaatsen.

Het Texposure frame (leverbaar in de kleuren zilver, zwart en wit) zet je na ontvangst eenvoudig in elkaar met het meegeleverde montagemateriaal (TIP - Bekijk de Texposure montage handleiding). Met de meegeleverde ophangsteunen (verstelbaar in hoogte voor het op waterpas stellen) heb je ook jouw Texposure zo opgehangen.

En mocht je een nieuw design willen in je Texposure frame, bestel dan een los Texposure doek in dezelfde maat en wissel deze gemakkelijk om. Zo heb je in een handomdraai een nieuw design in huis of op bedrijf. Texposure - swipe your design

Levering

Levering duurt ca. 5 - 7 werkdagen en wordt voor jou speciaal op maat samengesteld en geleverd.  

Stel uw vraag