Gratis verzending Swipe your designBekijk video
Klantenservice Hoe werkt een Texposure
​Grote zwaan op de voorgrond van Jan Asselijn met als titel De bedreigende zwaan op textieldoek, verkrijgbaar in verschillende zeer grote formaten, inclusief textiel frame.
​Grote zwaan op de voorgrond van Jan Asselijn met als titel De bedreigende zwaan op textieldoek, verkrijgbaar in verschillende zeer grote formaten, inclusief textiel frame.
Close up textieldoek in frame gemonteerd
Close up textieldoek in frame los
Close up textieldoek in frame gemonteerd wit
Close up textieldoek in frame gemonteerd zwart
Lage resolutie foto met watermerk
Classic, Nieuw in de collectie, Animals

De bedreigde zwaan

Grote zwaan op de voorgrond van Jan Asselijn met als titel De bedreigende zwaan. 

Maat in cm:
96 x 80
138 x 115
180 x 150
Of zelf kiezen
x
Standaard formaat kiezen
Frame kleur:
Alleen textieldoek

Beschrijving

Energiek verdedigt een zwaan haar nest tegen een hond. Het gevecht werd in latere eeuwen politiek geduid: de witte zwaan werd opgevat als de in 1672 vermoorde staatsman Johan de Witt, die het land verdedigt tegen zijn vijanden. Dit werk van Frans Hals is beschikbaar in verschillende formaten, inclusief textiel frame. 

Specificaties

Het aluminium Texposure frame is vanaf de zijde gezien 25 mm hoog, vanaf de voorzijde van de Texposure zie je slechts een aluminium rand van circa 1 mm. De print wordt d.m.v. de sublimatie methode in en op het Texposure doek (220 grams decostof) aangebracht en waarna het doek aan de achterzijde wordt voorzien van een rubber pees. Hierdoor is het werk gemakkelijk in het Texposure frame te plaatsen.

Het Texposure frame (leverbaar in de kleuren zilver, zwart en wit) zet je na ontvangst eenvoudig in elkaar met het meegeleverde montagemateriaal (TIP - Bekijk de Texposure montage handleiding). Met de meegeleverde ophangsteunen (verstelbaar in hoogte voor het op waterpas stellen) heb je ook jouw Texposure zo opgehangen.

En mocht je een nieuw design willen in je Texposure frame, bestel dan een los Texposure doek in dezelfde maat en wissel deze gemakkelijk om. Zo heb je in een handomdraai een nieuw design in huis of op bedrijf. Texposure - swipe your design

Levering

Levering duurt ca. 5 - 7 werkdagen en wordt voor jou speciaal op maat samengesteld en geleverd.  

Stel uw vraag