Gratis verzending Swipe your designBekijk video
Klantenservice Hoe werkt een Texposure
Schilderij met mooie donkere kleuren die door de lichte achtergond er mooi uitspringen van Barbara Bilotta met als titel Coming of age I op textieldoek.
Schilderij met mooie donkere kleuren die door de lichte achtergond er mooi uitspringen van Barbara Bilotta met als titel Coming of age I op textieldoek.
Close up textieldoek in frame gemonteerd
Close up textieldoek in frame los
Close up textieldoek in frame gemonteerd wit
Close up textieldoek in frame gemonteerd zwart
Lage resolutie foto met watermerk
Abstract

Coming of age I

Coming of age is een verassend werk van Barbara Bilotta. De kronkelende lijnen vormen samen een spinnenweb van kleuren. 

Maat in cm:
80 x 80
90 x 90
Of zelf kiezen
x
Standaard formaat kiezen
Frame kleur:
Alleen textieldoek

Beschrijving

Coming of age is een verassend werk van Barbara Bilotta. De kronkelende lijnen vormen samen een spinnenweb van kleuren. Door het lichtspel dat zij verwerkt heeft in het kunstwerk lijkt er diepte te ontstaan. Verkrijgbaar in verschillende formaten, inclusief textiel frame.

Specificaties

Het aluminium Texposure frame is vanaf de zijde gezien 25 mm hoog, vanaf de voorzijde van de Texposure zie je slechts een aluminium rand van circa 1 mm. De print wordt d.m.v. de sublimatie methode in en op het Texposure doek (220 grams decostof) aangebracht en waarna het doek aan de achterzijde wordt voorzien van een rubber pees. Hierdoor is het werk gemakkelijk in het Texposure frame te plaatsen.

Het Texposure frame (leverbaar in de kleuren zilver, zwart en wit) zet je na ontvangst eenvoudig in elkaar met het meegeleverde montagemateriaal (TIP - Bekijk de Texposure montage handleiding). Met de meegeleverde ophangsteunen (verstelbaar in hoogte voor het op waterpas stellen) heb je ook jouw Texposure zo opgehangen.

En mocht je een nieuw design willen in je Texposure frame, bestel dan een los Texposure doek in dezelfde maat en wissel deze gemakkelijk om. Zo heb je in een handomdraai een nieuw design in huis of op bedrijf. Texposure - swipe your design

Levering

Levering duurt ca. 5 - 7 werkdagen en wordt voor jou speciaal op maat samengesteld en geleverd.  

Stel uw vraag